fredag 25 mars 2011

hang loose

jag och Jacob är tillbaka i kuta efter vår trip till gili. kom tillbaka runt två på eftermiddagen igår och började med att luncha på Mc D innan vi letade upp hotellet där Jacobs vänner bor. Jacob kände att han inte gjort av med tillräckligt mycket pengar så efter att vi checkat in gick vi till kuta square och shoppade. käkade en sen middag tillsammans med Victoria och Johanna och gick ut en sväng senare eftersom att det var deras sista kväll.

vaknade vid halv tio imorse trasig från igår. åt frukost och kraschlandade sedan vid poolen. vi hookade med en kille från cali som ska hjälpa mig med tips och råd till min kommande trip i staterna. vi käkade lunch och har efter maten inte rört oss från poolen och solen. jo vi kollade entourage också, något som nu tillhör vardagen. s.5 coming up.

eftersom att vi saknat kuta lite vet vi inte riktgit hur det blir med resan norrut. örådet kommer nog att äga rum vid middagen ikväll. vi ska i alla fall försöka att bestämma oss för något. sen ska vi säga hejdå till tjejerna som sticker till aussieland ikväll. good luck!

later

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar