söndag 20 mars 2011

moon boulevard

hemma efter en heldag på stranden med Jacob. solen har bränt härligt över trawangan idag och vi har egentligen inte gjort något mer än att svettas bort alkoholen från igår.

igår var det full moon party, eller super full moon party som vi valde att kalla det. vilket kortfattat innebar att månen vart 18:e år hamnar så nära jorden som det bara går. runt den här tiden brukar olika typer av naturkatastrofer inträffa av en anledning jag inte läst på om ännu. stämning var i vilket fall på topp trots de lite obehagliga rubrikerna man läst i tidningarna. började min dag med en löprunda längs stranden. tack vare getterna som började jaga mig en bit bort från hotellet så fick jag ut ganska mycket av löpet. valde att vila från solen och pluggade istället in Jacobs dator och plöjde igenom entourage s.1 innan eftermiddagen och kvällen smög sig på. middag på hotellet. personalen hade bjudit till grillfest med färskfiskad fisk, räkor, ris och grönsaker. kanske den bästa middagen hittils på resan med riktiga flashbacks från fårö back in the days. när klockan närmade sig midnatt gav vi oss ner till stranden. full moon party: fest på straden med massor av glada människor, musik och dans. med supermånen rakt ovanför oss dansade vi fram till solen gick upp vid fem. avslutade med ett bad i poolen på ett annat hotell och kom hem blöt och glad klockan sex imorse.

något som har gjort mig ganska trött idag. har som sagt legat i solen hela dagen och kommer nog inte hitta på något speciellt ikväll. en eventuell cykeltur runt ön är planerad men vi får se hur det blir med det.

everybody is stray sometime, remember that.

super duper full moon party @ surfers area, gili trawangan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar