måndag 14 februari 2011

klockan är sju, vad gör vi nu?

idag regnar det. ibland i alla fall. regn bäddar för film så vi började dagen på samma sätt som vi avslutat många andra dagar med just film. efter filmen hann vi med några timmar på stranden och snart vankas det krubb. tog en välbehövligt vila från fest och dålig sömn igårkväll. satte mig på beach hotel, drack en cola och lyssnade på musik. betraktade samtidigt en ung mans galenskaper på dansgolvet. killen såg ut att ha käkat extacy till frukost lunch och middag och verkade inte ha en led i kroppen. han var cool och skötte sig utmärkt tyckte jag och säkerligen alla andra som framstod som riktigt värdelösa dansare vid sidan av honom.
tankarna flyger fram och tillbaka efter att problem i paradiset dykt upp. visum, flygbiljetter och pengar ställer till det och då kan jag inte slappna av. har idag försökt att ta tag i problemen men det är inte lätt när man tidsmässigt befinner sig 10 timmar före sverige. väntar på ett efterlängtat samtal från mor och far i hopp om en hjälpande hand just nu.

annars är det ju alla hjärtans dag idag. betydde väl inget speciellt egentligen. byron är fortfarande lika soft och det gillar jag. biljetten och boendet i surfers är bokat till helgen vilket betyder att bara 4 dagar återstår här. idag mår också kroppen bättre så imorgon blir det surf igen.

rensar huvudet och laddar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar